A LA CARTE 2017-06-16T11:45:23+00:00

A LA CARTE

SNOEPERTJES EN TAPAS

Olijven

Bordje Gandaham

Mini loempia’s

Bordje calamares

Mix van warme hapjes

Kaas- en garnaalkroketjes

SNACKS

Croque Monsieur (klein – groot)

Croque Hawaï met verse ananas (klein – groot)

Croque Madame met spiegelei (klein – groot)

Croque Speciale met spaghettisaus (klein – groot)

Spaghetti (klein – gewoon – jumbo)

SALADES

Griekse salade

Exotische salade met kip

Vegetarische salade

Salade met gerookte zalm

Salade tonijn

Salade met vers gebakken scampi’s

Salade met grijze garnalen

Salade met Gandaham

Salade van de chef

gerookte zalm, scampi, garnalen

Salade geitenkaaskroketjes 2 stuks

Salade geitenkaaskroketjes 3 stuks

VOORGERECHTEN

Verse soep van de dag

Struisvogelcarpaccio

Garnaalkroketten (2 stuks)

Garnaalkroketten (3 stuks)

Kaaskroketten (2 of 3 stuks)

Duo van kaas- en garnaalkroketten

Kroketmix

Scampi licht pikant

Scampi look

Scampi natuur

Garnalencocktail

Salade gerookte zalm

Salade tonijn

Griekse salade

Salade gebakken scampi

Vegetarische salade

VOOR DE ALLERKLEINSTEN

Verse soep van de dag

Chipolata met appelmoes en frietjes

Kindervisje met appelmoes en frietjes

Chickennuggets met appelmoes

Kippenfilet met appelmoes en frietjes

Kleine spaghetti

Mini spaghetti

Bordje frietjes

Croque uit het vuistje

Kinderijsje

RESERVATIES

INDIEN U ZEKER WIL ZIJN VAN EEN PLAATSJE IN HET RESTAURANT, VERGEET DAN NIET TIJDIG TE RESERVEREN!

VLEESGERECHTEN

Struisvogel

Steak

Filet

Stoofpotje met Duvel

 

Kangoeroe

Reuzebrochette met 3 koude sausjes en
aardappel in de schil (min. 350 gr)

Filet

Steak

 

Rund

Filet pure (ossenhaas)

Rib Eye

Rundsteak 1ste keuze

 

Varken

Chipolata met stoemp van de dag

Balletjes in tomatensaus

 

Kip

Hoevekipfilet

SAUZEN

Peper

Champignon

Provençale

Suggestiesaus (zie suggestiemenu)

Natuursaus

 

Al onze gerechten worden geserveerd met verse frietjes, stamppot van de dag, pasta, verse kroketten of aardappel in de schil met of zonder lookboter.

VISGERECHTEN

Mosselen (seizoen)

Mosselen natuur

Mosselen teentje look

Mosselen met zachte dragon

Mosselen witte wijn

Mosselen Blonde Leffe

 

Scampi

Scampi natuur gebakken

Scampi teentje look

Scampi licht pikant

Scampi met zachte dragon

Scampi Italiana met pasta en parmezaan

 

Vis

Zalmfilet met een zacht sausje van Dijon

Kabeljauwhaasje met zacht getomateerd sausje

DESSERTS

Huisbereide Callebaut chocolademousse

Dessertbord

Warme appeltaart

Warme appeltaart met speculoosijs

Warme appeltaart met speculoosijs en slagroom

Sorbet van het huis

Verse fruitsla (zomer)

PANNENKOEKEN

Boter en suiker

Confituur

Vers fruit (zomer)

Chocoladesaus

Advocaat

KIDS: 1 pannenkoek met suiker

IJSJES

Suggestie-ijs (per bol)

Coupe vanille

Coupe ‘Die Volstruis’ (advocaat)

Proefijsje met advocaat

Coupe vers fruit (zomer)

Coupe aardbeien (zomer)

Dame Blanche

Mini Dame Blanche

Coupe Brésilienne

Kinderijsje